EmailTämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Puhelin 029 080 0610
LinkedIn Twitter Facebook YouTube
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Puupakkaukset ja ratkaisut teollisuuspakkaamiseen

HUB logistics Packaging Oy on erikoistunut toimittamaan puupakkauksia ja pakkauspalveluita. Palvelut sisältävät aina pakkausten asiantuntevan suunnittelun. Optimoimme pakkausmateriaalit ja teemme prototyyppien testaukset. Käytämme CAD-järjestelmää laatikoiden suunnittelussa. Varsinaisten laatikoiden lisäksi HUB logisticsin palvelukokonaisuuteen kuuluvat piirustukset, pakkausdokumentointi ja pakkauksiin liittyvät työohjeet. Hoidamme myös pakkaukseen ja toimitukseen tarvittavien lisälaitteiden, kuten nostureiden, toimituksen yhteistyökumppaneidemme välityksellä.

Tarjoamme pakkausprojekteja myös täysin avaimet käteen periaatteella. Tällaisia ratkaisuja ovat mm. kokonaisten tuotantolinjojen pakkaamiset ja perilletoimitukset. Projektissa huomioidaan tarvittavat kuljetusvaatimukset, kuten merikontit ja niihin liittyvät vienti- ja huolinta-asiakirjat.
HUB logisticsillla on valmius ylläpitää myös asiakkaan pakkausmateriaalien täydennysvarastoa, joko asiakkaan tiloissa tai yrityksemme omissa varastoissa.